Η προετοιμασία στο ECPE τώρα πιο ευχάριστη από ποτέ.

Είσαι εργαζόμενος ή φοιτητής με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο; 

Η lingoflex δημιουργεί χρόνο για σένα!

Play Video

Κάντε Εγγραφή

  Η συνδρομή σας περιλαμβάνει:

  Πληροφορίες για το πρόγραμμα

  Επίπεδο Proficiency

  Ποσοστό επιτυχίας 100%

  Έτη εμπειρίας 12+

  Μαθητές 100+

  Τρόπος παρακολούθησης

  Τα μαθήματα πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου μέσω ασύγχρονης εκπαίδευσης δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να διαβάζουν από την άνεση του χώρου τους και στο δικό τους χρόνο.​

  Δεν είστε ποτέ μόνοι! Εάν αντιμετωπίσετε τεχνικό πρόβλημα ή έχετε κάποια απορία, η γραμματεία μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

  Η πιστοποίηση

  Γιατί LingoFlex;

  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η LingoFlex με τη πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης lingoclass καινοτομεί στον χώρο της εκπαίδευσης και καλύπτει όλες τις ανάγκες φοιτητών και εργαζόμενων με άστατο ωράριο εργασίας και υπερβολικό φόρτο υποχρεώσεων. 

  Πως γίνονται τα μαθήματα;​

  Τα βίντεο-μαθήματα τα παρακολουθείτε σε δικό σας χρόνο και όσες φορές επιθυμείτε. Συζητήστε με τους υπόλοιπους μαθητές μέσω της πλατφόρμας και μοιραστείτε απορίες και προβληματισμούς.

  Πολλαπλές ασκήσεις

  Το κάθε κεφάλαιο συνδυάζεται με ασκήσεις λεξιλογικές και γραμματικής για την καλύτερη κατανόηση του περιεχομένου κάθε μαθήματος. Για τις ασκήσεις διατίθεται αυτόματη διόρθωση ώστε να ελέγχετε πάντα την απόδοσή σας!

  Online ώρες Speaking

  Η προετοιμασία στα προφορικά θα γίνει με τη βοήθεια της καθηγήτριας μέσω σύγχρονης εκπαίδευσης σε ευέλικτα ωράρια. Η παρουσία σας δεν είναι υποχρεωτική, καθώς θα λάβετε το μάθημα βιντεοσκοπημένο.

  Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

  Με την εγγραφή σας θα λάβετε δύο βιβλία ECPE εντελώς δωρεάν για τη προετοιμασία σας.

  Ποτέ μόνοι!

  Δεν είστε ποτέ μόνοι! Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα ή έχετε κάποια απορία, η γραμματεία μας θα σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικά στο 2310604414 & 2102208701ή μέσω email στο info@lingoflex.gr

  Για εγγραφές έως 15/10 θα λάβετε εντελώς δωρεάν τα βιβλία του προγράμματος.

  Michigan ECPE

  Practice Tests
  30,60€

  Συχνές Ερωτήσεις

  Η Ασύγχρονη Εκπαίδευση δεν απαιτεί την ταυτόχρονη συμμετοχή των μαθητών και των εισηγητών. Οι μαθητές δεν είναι ανάγκη να βρίσκονται συγκεντρωμένοι μαζί στον ίδιο χώρο ή την ίδια χρονική στιγμή.

  Αντίθετα, μπορούν να επιλέγουν μόνοι τους το προσωπικό τους εκπαιδευτικό χρονικό πλαίσιο και να συλλέγουν το εκπαιδευτικό υλικό σύμφωνα με αυτό.

  Το lingoflex δεν είναι άλλη μία εφαρμογή στο κινητό με λίγες ελπίδες να σου διδάξει κάτι. Δεν είμαστε άλλο ένα απρόσωπο online φροντιστήριο στο οποίο επιλέγεις και αγοράζεις ένα μάθημα χωρίς καμία περαιτέρω υποστήριξη.

  Τα μαθήματα ασύγχρονης εκπαίδευσης του LingoFlex δεν είναι απλά βίντεο μαγνητοσκοπημένων μαθημάτων, όπως γίνεται συνήθως.

  Έχουν παραχθεί από επαγγελματίες ψηφιακού σχεδιασμού μαθημάτων και Έλληνες καθηγητές Αγγλικής φιλολογίας. Στηρίζονται σε μία από τις πιο καινοτόμες πλατφόρμες e-elearning εκπαίδευσης. Ταυτόχρονα όμως υπάρχει φυσική υποστήριξη στα μαθήματα μας τόσο από τους καθηγητές μας όσο και από την γραμματεία μας.

  Προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία μαθημάτων στην Αγγλική γλώσσα, τα οποία καλύπτουν όλα τα επίπεδα και όλες τις γνωστές Πιστοποιήσεις.

  Διαλέγετε το επίπεδο που θέλετε και τον φορέα στον οποίο θέλετε να εξεταστείτε.

  Αν έχετε όμως οποιαδήποτε απορία η Τζένη, η Άννα, η Μαρία και η Κατερίνα θα σας καθοδηγήσουν με ασφάλεια στην σωστή επιλογή.

  Play Video

  Κάντε Εγγραφή

   Η συνδρομή σας περιλαμβάνει:

   Είπαν για το πρόγραμμα

   Από τις Σέρρες, παρακολουθώ το τμήμα Proficiency εξ αποστάσεως και ασύγχρονα λόγω φόρτου εργασίας. Όλο το προσωπικό είναι ευγενικό και πάντα πρόθυμο να με καθοδηγήσει. Εξαιρετικοί επαγγελματίες, και πολύ καλά καταρτισμένοι καθηγητές!
   Αν και τα μαθήματά μας είναι διαδικτυακά έχω να πω ότι το team είναι Φοβερό!! ευγενικοί άνθρωποι και εξειδικευμένοι καθηγητές. Δείχνουν μεγάλη προθυμία να βοηθήσουν σε ο,τι απορία η διευκρίνιση χρειάζεσαι!! Και πέρα από όλα αυτά σε ετοιμάζουν για proficiency σε μονο 4 μηνες χάρη στο καταρτισμένο πρόγραμμα του φροντιστηρίου και στους καθηγητές που ξερουν να επικεντρωθούν στις ελλείψεις του κάθε ενός. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να γραφτείτε για μια σίγουρη επιτυχία και για ένα υπέροχο περιβάλλον που σε αντιμετωπίζουν πάνω από όλα σαν άνθρωπο!!!🥇
   Με την ευκαιρία θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία και την διάθεση σας. Κυρίως θα ήθελα να σας συγχαρώ για τον εξαιρετικό εκπαιδευτή ( Πάνο Καϊάφα) που πέραν της μεταδοτικότητας που έχει, έδειξε - και δείχνει ακόμα και μετά το τέλος των μαθημάτων - εξαιρετικό ενδιαφέρον. Αφιέρωσε πολύ περισσότερο χρόνο, από τον προβλεπόμενο, στα μαθήματα και δείχνει διαθεσιμότητα και μετά το τέλος αυτών, στο να μας επιλύσει τυχόν απορίες και να μας στείλει επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό. Και πάλι συγχαρητήρια!