Στην ασύγχρονη εκπαίδευση, ποτέ μόνος Σχετικά με εμάς

Αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να μάθετε την ξένη γλώσσα που ονειρεύεστε στον δικό σας χώρο και χρόνο παρέχοντάς σας την καλύτερη εμπειρία διαδραστικής μάθησης.

Η ιστορία μας

Οι δυσκολίες των πελατών μας υπήρχαν από πάντα: Η Μαρία, εργαζόμενη μητέρα , η οποία ήθελε να μάθει Ιταλικά αλλά που να βρει χρόνο με δύο παιδιά, ο Γιάννης ο οποίος έπρεπε να πάρει αυτό το Proficiency για τη δουλειά του αλλά το απογευματινό ωράριο δεν του άφηνε και πολλές επιλογές, η Εύα, φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη με περιορισμένο budget, η οποία ήθελε να πάρει το Proficiency όσο πιο γρήγορα γινόταν για το μεταπτυχιακό της.

Και η δική μας ιδέα υπήρχε από πάντα: πως να βοηθήσουμε την Μαρία, τον Γιάννη και την Εύα να μάθουν μία ξένη γλώσσα παρά τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.
Έτσι τον Μάρτιο του 2020, στην αρχή της καραντίνας, γεννήθηκε το LingoFlex, η ιδέα να μπορεί κάποιος να μάθει την γλώσσα που πάντα ονειρευόταν χωρίς τις δεσμεύσεις ενός κλασικού φροντιστηρίου.

Ενώσαμε την εμπειρία από τον χώρο της ξένων γλωσσών με τον ενθουσιασμό και τις λύσεις που φέρνει η νέα τεχνολογία στην εκπαίδευση και δημιουργήσαμε ένα νέο τρόπο εκπαίδευσης που σας βοηθάει να ξεπεράσετε όλα όσα σας εμπόδιζαν ως τώρα.

Προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία με την βοήθεια καταξιωμένων καθηγητών και της πιο προηγμένης πλατφόρμα εκπαίδευσης παγκοσμίως. Ψηφιακά μαθήματα υψηλής ποιότητας τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σας βολεύει.

  • Εκπαιδευτικό υλικό από τους πιο γνωστούς εκδοτικούς οίκους.
  • Επικοινωνία και υποστήριξη από τον καθηγητή σας.
  • Καθημερινή τεχνική υποστήριξη από την ομάδα μας.

Ειμαστε η lingoflex η καλύτερη πλατφόρμα εκμάθησης ξένων γλωσσών! Γνωρίστε μας με το πρώτο μάθημα δωρεάν

Η lingoflex σε αριθμούς

Πιστεύουμε ότι για να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες , είναι σημαντικό να συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους φορείς και εταιρείες του χώρου μας.
0 +

πτυχία

0 +

πελάτες

0 +

καθηγητές

Μην περιμένετε! Ενημερωθείτε για τα προγράμματα μας τώρα!

Μπείτε στην ομάδα του LingoFlex!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter